banner488

Topçam, Dünya Markası Olacak

Topçam,  Dünya Markası Olacak
banner496

Çine Belediyesi bölgesinin değerlerine sahip çıkarak birer dünya markası olması için, tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.

Çine Belediyesi, ilçeye ait markalaştırmış olduğu ürünleri fuar ve festivallerde tanıtmaya devam ediyor. Çine Belediyesi “Gurme 2019 Çukurova Gıda Ve Yöresel Lezzetler Fuarı” ve “Belediye Şeftali Şenliği” etkinliklerine katılarak Çine’ye ait yöresel ürünleri sergileyip üretim aşamaları hakkında ziyaretçileri bilgilendiriyor.

Çine Belediyesi Organize Sanayi Bölgesinde bulunan zeytinyağı fabrikasında üretimini gerçekleştirdiği zeytinyağlarını düzenlenen fuarlara katılarak Çine’nin yöresel ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. “Topçam Madran Zeytinyağı” markası ile üretimi yapılan zeytinyağını fuar ve etkinliklerde tanıtıyor. Çine Belediyesi, Adana ve İzmir Selçuk’ta gerçekleştirilen “Gurme 2019 Çukurova Gıda Ve Yöresel Lezzetler Fuarına” ve “Belediye Şeftali Şenliği” katılarak markası tescillenmiş zeytinyağı ile birlikte Çine yöresine ait olan lezzetleri fuar ve festivallerde sergiliyor. Belediye bünyesinde tanıtılan ürünler içerisinde; “Topçam Madran Zeytinyağı, Topçam Madran Gazoz, Topçam Madran Su, Zeytinyağlı Sabun, ” gibi organik ürünler yer alıyor. Fuara ve festivale katılan vatandaşlara ürünlerin tadımlarını yaptıran Belediye personeli, aynı zamanda ilçemizin ürünlerini hakkında bilgilendirip, üretim aşamalarını detaylı bir şekilde sunumunu gerçekleştiriyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2019, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ünal Akın
Ünal Akın - 5 yıl Önce

Önce bölge sonra Ülkemizde tanıtalım.Sonra Dünya ya kalsın.Elimizde paramızla Bodrum için su ve gazoz bayiliği için fabrikaya görüşmeğe gittiğimizde olumlu yaklaşım alamadık

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472