banner488

TOKİ’ye başvuru sayısı 46’da kaldı

TOKİ’ye yer var, talep yok!..

TOKİ’ye başvuru sayısı 46’da kaldı
banner496

Dar gelirli aileler için Çine Karakollar Köyü tüzel kişiliği sınırları içerisinde bulunan Çine MYO karşısındaki arazide yapılmasını düşünülen TOKİ Konutları'na beklenen ilgi gösterilmedi.

TOKİ Konutları’nın yapımına başlanılması için gereken 100 başvuruya ulaşılamamasından ötürü ek süre talebinde bulunulacağı bilgisine ulaşılırken geçtiğimiz yıl TOKİ’nin Çine’ye gelmesi için 468 ailenin imzaladığı talep formları ile mevcut güncel başvurusu sayısı arasındaki ortaya çıkan fark, büyük bir çelişkinin açığa çıkmasına da sebebiyet verdi.

Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda son başvuru tarihi olan 7 Mart’a kadar 100’ün üzerinde başvurunun gerçekleşecek olduğunu beklediklerini belirten AK Parti Çine  İlçe Başkanı Erkan Özkaya, başvuru sayısının düşük olması nedeniyle şu an için gerçekleşmesi mümkün değil gibi gözüken konuya ilişkin ek süre talebinde bulunduklarını ve henüz kendilerine sürenin ne kadar uzatılacağına ilişkin bir bilgi gelmediğini belirtti.

Şimdiye kadar yapılan başvurular 3+1 daire için 18’de kalırken, 2+1 daire için başvuru sayısı 28 olarak kayda geçti ve toplamda 46 dar gelirli aile TOKİ için başvuruda bulundu.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472