banner488

THK'nın yeni başkanı muhtar Doğan Özırmak oldu

THK'nın yeni başkanı muhtar Doğan Özırmak oldu
banner269

Türk Hava Kurumu'nun (THK) Çine Şubesi Başkanı Sebahattin Eryalçın’ın vefat etmesi üzerine yerine yönetim kurulu üyesi Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak THK Çine Şubesi Başkanı seçildi.

THK Çine Şube Başkanlığı görevini yürüten Emekli Polis Sebahattiin Eryalçın, yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı yaşamını yitirmesinin ardından THK Çine Şubesi Başkanlık seçimi gerçekleşti. Yapılan seçimin ardından THK Çine Şubesi Başkanlığına Doğan Özırmak seçildi. Seçimin ardından yönetim kurulu üyelerinin tebriklerini kabul eden Başkan Özırmak, “ Uzun yıllar birlikte görev yapmaktan onur duyduğumuz Şube Başkanımız Sabahattin Eryalçın’ı kaybetmenin hüznü içerisindeyiz. Daha önce kurumumuzda gerek üye gerek yönetici olarak görev yapan ebediyete intikal etmiş tüm büyüklerimize rahmet diliyoruz. Yönetim kurulu olarak hizmetleri aksatmadan ve ilçemizi Türkiye çapında daha üst sıralara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için de başta muhtar arkadaşlarımız olmak üzere resmi kurumlar ve özelliklede vatandaşlarımızdan desteklerini esirgemeyeceklerini umarım. Yeni yönetim kurulumuz Çine’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Türk Hava Kurumu (THK) Çine Şubesi yeni Başkanı Doğan Özırmak, Başkan yardımcısı Yaşar Van, üyeler ise Baki Akgümüş, Muammer Bayrak, Sebahattin Çekin olarak belirlendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472