banner488

Tekeler’de Yollar Çamur Deryası

Tekeler’de Yollar Çamur Deryası
banner496
Karpuzlu, Tekeler sakinleri bozuk yollardan şikayetçi. Tekeler Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, mahallede verilen sözlerin yerine getirilmesini istedi.

Tekeler Mahalle sakinleri, yollarının son günlerde yaşanan yağış nedeniyle daha da bozulduğu ve çamur deryasına döndüğünü dile getirerek, seçimlerde Tekeler Mahallesi’nin sokaklarına parke taş döşeneceği sözü verildiğini ama iki senedir halen döşenmeyen yolların çilesini çektiklerini ve seçimlerde verilen sözlerin tutulmasını istediler.

Mahalleli, “Seçim zamanımda Belediye Tekeler Mahallesi’nde bütün sokakları parke yapılacağının sözü vermişti. Bir haftadır yaşanan hava şartları ile bütün yollar çamur deryasına döndü, belediyeyi arıyoruz bir kepçe bile gönderip yolları düzeltmedi. Çocuklarımız okula, bizler işimize gelip giderken, büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Kar ve yağmur yağışının ardından yollarımız iyice bozuldu. Çukurlarla doldu. Çamurdan yolda yürüyemez hale geldik. Mahalle sakinleri olarak bu durumdan şikayetçiyiz. Karpuzlu Belediyesi’nden sorunumuza çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472