banner488

Simit Fırınları Denetlendi

Simit Fırınları Denetlendi
banner269

Çine’de hizmet veren simit fırınları, Belediye Zabıta Amirliği ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa düzenlenen çalışma ile denetlendi.

Çine’de faaliyet gösteren simit fırınları sabah saatlerinde gıda, sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Yapılan denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıkları, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, imalathane ruhsatları incelendi.

Denetimlerde gereken şartlara uymayan fırınlara gerekli yasal işlem yapıldı, tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli yasal işlemlerin devam edeceği konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Zabıta Amirliğince yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi, “Geçen yıl Eylül ayında başladığımız fırın denetimlerimize bu yılda devam ediyoruz. Çine Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Sadece fırınların denetimi değil, halkımızı ilgilendiren ve sorumluluk alanımıza giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472