banner488

Şehit Süleyman Güneri İlkokulu yazılı tabela asıldı

Şehit Süleyman Güneri İlkokulu yazılı tabela asıldı
banner496
Şırnak'ta PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda Şehit olan Süleyman Güneri’nin ismi, Çine’nin Mutaflar Mahallesi’nden mezun olduğu Mutaflar İlkokulu’na verildi.

Aydın Valiliği, Çine Kaymakamlık, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ad verme komisyonun okulun adının değiştirilmesini uygun görmesinin ardından, Şırnak’ta 26 Eylül’de 6 arkadaşı ile birlikte şehit olan Süleyman Güneri’nin ismini mezun olduğu Mutaflar İlkokulu’na verildi, Okulun ismi Şehit Süleyman Güneri İlkokulu yazılı olan tabela asıldı.

Şehit Güneri’nin ismi sonsuza dek yaşayacak

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ Şehit Süleyman Güneri İlkokulunu ziyaret ederek, Şehit Süleyman Güneri’nin anısını yaşatmak, şehidimizi anmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla okulumuzun adını Şehit Süleyman Güneri İlkokulu olarak değiştirdik. Şehidimize Allah'tan rahmet, diliyorum" diye konuştu.

Mutaflar Mahalle Muhtarı Şefer Sever, Şehit Süleyman Güneri’nin babası Ramazan Güneri ve Şehit Süleyman Güneri İlkokul Müdürü İlhan Karaaslan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, Şehidimiz ölümsüzleştirildi dediler.

Eysim Madencilik’ den Şehit Süleyman Güneri İlkokulu’na yardım

Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Mutaflar Mahallesi’nde Şehit Süleyman Güneri İlkokulu’nu ziyaretinde Eysim Mineral Madencilik Personelinden Olgun Balcı, Engin Asar ve Mutaflar Muhtarı Şeref Sever’in de eşlik ettiği Muhammet Demir okul müdürü ile görüştü.

Okulun eksiklerini yardımcı olacaklarını söyleyen Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Mutaflar Mahallesi’ndeki Şehit Süleyman Güneri’nin yakınlarına ve tüm şehitlerimizi, vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olanlara yüce Allah’tan uzun ömürler diliyorum” dedi.





















Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472