banner488

Rıdvan Eşin, AK Parti’den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

“HER ŞEY AYDIN İÇİN”

Rıdvan Eşin, AK Parti’den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı
banner496

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Aydınlı iş adamı Rıdvan Eşin, “Her şey Aydın İçin” dedi ve hedeflerini ortaya koydu.

Gerçekleştirdiği bütün projelerle bulunduğu bölgeye değer katan Aydınlı iş adamı Rıdvan Eşin, Aydın’a değer katmak ve yaşadığı ili hak ettiği yere taşımak için AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde en büyük prensibinin “güven ve dürüstlük” olduğunu ifade eden Rıdvan Eşin, “İnandığımız bir davada ‘hadi Bismillah’ diyerek yola çıktım. Çeşitli uygarlıklara merkez olmuş, sayısız bilgin ve bilge yetiştirmiş olan Aydın’a milletimizin takdir ve yetkisi ile hizmet sevdasındayız. Öncelikle inanan, güvenen dostlarımın desteği gücümüze güç katacaktır. Sonrasında aday adayı olduğum AK Parti’nin takdiri ile Aydın’a değer katmak için hizmet edeceğim” dedi.

Vakit Aydın’ı Ak Belediyecilikle Tanıştırma Vaktidir

AK Parti’nin belediyecilik anlayışına da değinen Rıdvan Eşin, “Şehirler, sadece binalar, meydanlar, sokaklar ve caddelerden ibaret değildir. Şehirler çevresiyle, parklarıyla, ağaçlarıyla, temiz havası ve suyuyla güzeldir. Amacımız, Aydın’da binalardan, kaldırımlara, parklardan kent ormanlarına kadar yeni bir vizyon katmak. AK Parti, şehirlerimizin kronikleşen sorunlarına, altyapı eksiklerine el atmış, hızla çözümler geliştirmiş, su sorunundan sokak ve caddelere, ulaşımdan kanalizasyona, hava kirliliğinden parklara kadar tüm sorunları çözerek hizmet belediyeciliği anlayışını ortaya koymuştur. Şimdi vakit Aydın’ı Ak Belediyecilikle tanıştırma vaktidir” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 17:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472