banner488

Özkan Atıgan, “Çiftçilerimiz her zaman hizmetlerin en iyisine ve en kalitelisine layıktır”

Özkan Atıgan, “Çiftçilerimiz her zaman hizmetlerin en iyisine ve en kalitelisine layıktır”
banner269
Çine Ziraat Odası, çiftçilere ihtiyaçlarında destek amaçlı aldıkları kepçe Taşoluk Mahallesinde değişik yerlerde yaklaşık 40 kilometrelik yol çalışması yaptı. Ziraat Odası Başkanı ve yönetim kurulu çalışmaları yerinde inceledi.

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine’de zeytin üreticilerinin çektiği sıkıntılara son vermek ve zeytin üreticilerinin ürünlerinin daha kaliteli yağ sıkmalarını sağlamak amacı ile ulaşım sorunu yaşayan mahallelerde Çine Ziraat Odası aldığı kepçeyle her zaman hizmetlerin en iyisini ve en kalitesini vermeye çalıştıklarını söyledi.

Kepçenin açmış olduğu yollar sayesinde zeytin üreticileri merkeple taşıma son verdiklerini söyleyen Taşoluk Mahalle Muhtarı İsmail Özdemir, “Çine Ziraat Odası Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ihtiyacımız olduğumuzda her zaman yanımızdalar. Bizler zeytincilikle uğraşan çiftçileriz. En büyük sıkıntımız geçmişten bu güne zeytinliklerimize araçlarımızla gidemiyorduk, eski yöntem merkeple zeytinlerimizi taşıyorduk.  Ziraat Odası sayesinde artık daha kolay ulaşım sağlandı ve bizlerde araçlarımızla zeytinlerimizi bekletmeden işlem yaptırabiliyoruz. Ziraat Odası Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederim. Sizler bize yardımcı oluyorsunuz, çok memnunuz, bizlerde her zaman odamıza ve yönetimimize destek olacağız” şeklinde konuştu.

Zor şartlarda zeytin üreticiliği yapan çiftçimiz sayesinde zeytinyağı üretildiğini vurgulayan Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Çine Ziraat Odasına müracaat ettiniz, bizlerde aldığımız kepçe ile sizlerin sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Yaklaşık Taşoluk mahallemizde 40 kilometreye yakın yol çalışması yaptık. Sizlerin sayesinde Ziraat Odası hizmet veriyor, bizlerde bu görevi en iyi şekilde yapma çabasındayız. Bu çağda, bu tabiatta yaşayarak, mücadele vermeniz sayesinde bizler zeytinyağını yiyebiliyoruz. Sizler burada zeytinyağı üretiyorsunuz Türkiye bundan faydalanıyor. Tabi zeytinyağı üretmek için verdiğiniz mücadele ve çektiğiniz eziyetlere karşısında bizlerde görevimizi yapmak durumundayız. Sizlerin zeytinliklerinize daha kolay ulaşım sağlamak için yollarınızın düzeltilmesinde ve zeytinlerinizin daha kısa sürede fabrikaya ulaşması için odamızın kepçesini görevlendirdik. Yönetimle beraber mahallemize ikinci ziyaretimiz. İki yıl daha hizmet süremiz var, bizler devam ederiz, etmeyiz ama bu vatandaşta odaya verdiği aidatlarla, odanın kepçesi ile hizmet ettiğini görmek mahalle halkımızı da gururlandırmıştır. Bizler idareci olarak gelip geçiciyiz, ama yapılan hizmetler kalıcıdır” dedi.

Çine Ziraat Odası Taşoluk delegesi Celal Özdemir, “Bütün mahallelerimize odamız başkanı, yönetim kurulu üyesi arkadaşlar ve muhtarlarla gereken her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Yapılan yollar şahsi yollar değildir, tüm mahallenin kullanabileceği umumi yollardır, vatandaşlarımız yararlansın istedik.” 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472