banner488

Özel çocuklar, Çine Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Özel çocuklar, Çine Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti
banner269

Çine’de 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Gizem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri refakatinde Çine İlçe Emniyet Talet Afşar’ı makamında ziyaret etti.

Müdür Afşar, Hasan Bayram’a polis üniforması ve Elif Yıldız’a polis şapkası taktı. Afşar, makamında ağırladığı çocuklara ikramda bulunup çeşitli hediyeler verdi. Okulun çalışmaları hakkında bilgi veren Gizem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Elif Yıldız, “Mayıs ayında faaliyetimize başladık. Okulumuzda 15 öğrencimiz var. Bu özel günde sizleri ziyaret etmek istedik” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayan Müdür Talet Afşar, “Kırsallardaki eğitime ihtiyaç olan bireyleri ulaşıp bunların eğitimine veririz. Hem topluma kazandırırız hem de mutlu ederiz. Çünkü onlar özel insanlar. Onları bir dokunuş ve eğitmek lazım. Siz uzmanlar burada devreye giriyorsunuz. Tabiiki yaptığınız işler çok zor ama bir o kadar kutsal. Bizi ziyaret ederek onurlandırdınız. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa sizlere katkı sağlamaya hazırız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472