banner480

Osman Eşiyok, 28 Oy Farkla Başkan Seçildi

Osman Eşiyok, 28 Oy Farkla Başkan Seçildi
banner269

Çine Ziraat Odası Genel Kurulu’nda gerçekleşen başkanlık seçiminde Eski Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, mevcut başkan Özkan Atıgan’a 28 oy fark atarak seçimi kazandı.

Çine Ziraat Odası 72 delege ile genel kurul gerçekleştirildi. 50 delegenin oyunu alan Eski Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok yeniden başkan seçildi. Mevcut Başkan Özkan Atıgan ise 22 oy aldı. Çine Belediyesi Şeyhler Kır Düğün Salonu'nda yapılan genel kurulda divan başkanlığını Mehmet Kendirlioğlu, başkan yardımcılığını Naim Özdamar, katip üyeliklerini Nejdet İzgü ve Mustafa Tanyeri yaptı. Gündemde yer alan maddeler tek tek oylanarak, seçime geçildi. Başkan adaylarından Osman Eşiyok beyaz liste Özkan Atıgan da yeşil listeyle gitti. Mevcut yönetim, divan başkanlığına paletli kepçe alınması için önerge verdi, önerge oy çokluğuyla red edildi.

Bir dönemin ardından yeniden başkanlık koltuğuna oturan Çine Ziraat Odası Başkanlığını 4 yıl sonra tekrar kazanan Başkanı Osman Eşiyok, "Çine çiftçisi kazandı. Fazla konuşmaya gerek yok. Gerekli mesajlar gerekli yerlere verildi. Delegeler gerekli cevabı verdi" dedi.

Osman Eşiyok başkanlığındaki Çine Ziraat Odasının yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Abdullah Sardoğan, Ahmet Bozkurt, Ahmet Demirtaş, Ahmet Kurt, Bülent Öztürk, Erol Dönmez, Halis Tutugan, Hasan Yıldız, İbrahim Şahin, Kenan Şahin, Muharrem Öncü, Mustafa Dönmez, Mustafa Karadeniz, Nevzat Kahraman, Nurullah Memiş, Ömer İşçi, Özkan Çiçek, Tayfur Çakmak, Tugay İğci ve Ülfet Karadağ.

Çine Ziraat Odası yönetiminde ise şu isimler yer aldı:Osman Eşiyok, Kenan Şahin, Nevzat Kahraman, Halis Tutugan, Özkan Çiçek, Mustafa Dönmez ve Turgay İğci.

Genel kurula Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Yardımcısı Mehmet Kocabıyık, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Yenipazar Ziraat Odası Başkanı İsmet Aksoy, İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, Buharkent Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar, davetliler ve çiftçiler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 18:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472