banner488

Mustafa Savaş'tan, AK Parti Çine Teşkilatına Tebrik Ziyareti

Mustafa Savaş'tan, AK Parti Çine Teşkilatına Tebrik Ziyareti
banner496

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı olarak atanan Cemal Çakır ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Çakır ve yönetimine hayırlı olsun temennilerini ileten Vekil Savaş, yeni döneme de yapılacak çalışmalar hakkında istişareler bulunurken talepleri de dinledi. İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Celal Özden’in de bulunduğu ziyarette vekil Savaş, Çine için yeni dönemde yapılacak çalışmaları konuşarak, başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerdi. Ziyaret sonrası inşaatı devam eden Çine Hükümet Konağı’nı gezen vekil Savaş’a, AK Parti Çine heyetine yanı sıra Çine Kaymakamı Turan Erdoğan’da eşlik etti.

Hükümet Konağı, Temmuz Sonu Açılışı Gerçekleşecek

Vekil Savaş, “Tahminen 2 ay sonra açılışı yapılacak olan yeni Hükümet Konağımızın maliyeti 15 milyon lira, 8 bin metrekare alana sahip, toplamda 7 kattan oluşanyor. Kaymakamlık, Emniyet ve Adliye’nin de içerisinde olacağı bir hizmet birimi olacak. Çine’mizin ihtiyacı vardı. Mevcut binamız eski ve fiziki koşulları yetersizdi. Emniyet binası yetersiz ve dışarıdaydı, adliye anlamında da sıkıntılar vardı. Çine’mize yakışan ve modern bir binamız olacak. Ayrıca eski bina yıkılınca Çine geniş bir meydana kavuşacak. Hayırlı, uğurlu olmasını dilerken, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Çine Yeni Hastanesi ile son imar çalışmaları da belediye meclisinden onaylandı. Şu ada askıda, süreç tamamlandıktan sonra ihalesi gerçekleşecek. Çinelilerimiz 75 yataklı modern, güzel bir hastaneye kavuşacak. Doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile ilgili en kısa sürede ihalesi yapılacak” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472