banner488

Muhtarlar Derneği Başkanı Ankara Ziyaretini Değerlendirdi

Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaretlerden Çine'ye müjdeli haberlerle dönen Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz "Mahallelerimizde gereken yerlere kavşak ve cep yapımı, gölet ve derelerin ıslah yapımı çalışmalarının 2016 yılı yatırım programında başlanması konusunda, vekillerimizden söz aldık” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ankara Ziyaretini Değerlendirdi
banner496
 Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaretlerden eli boş dönmedi. AK Parti Aydın Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Karadenizkavşak, gölet ve dere ıslah konularında müjdeleri açıkladı.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş ile mahallelerde aciliyeti olan sorunları aktardıklarını belirten Karadeniz, “1984 Yılından bu yana meclise gidiyorum, şu andaki öyle bir ambiyans oluşmuş Milletvekillerimiz de, üçü bir arada, taban çok artı puan getirdi. 3 Milletvekilimizle beraber mahallelerimizin sıkıntılarını ve nasıl ne zaman çözüleceği konusunda görüştük.2016 yatırım programına alınması için mahalle muhtarlıklarından arz edilen konuları aktardık. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görev alan AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın, 2016 yılında Alabayır, Sarnıç, Elderesi, Bölüntü, Dereli, Mutaflar ve Tatarmemişler mahallelerine sulama gölet yapımı, Karakollar, Kargı Doğanyurt, Kabataş ve Kuruköy Mahallelerinden geçen derelerin ıslah yapımı, Altınova, Cumalı, Kuruköy ve Yağcılar Mahalleleri girişine döner ve cep yapımı veTopçam Barajı’na kavşak yapımı çalışmalarının ödenekleriniPlan Bütçe Komisyonu’ndan geçirerek hemen başlanacağı konusunda sözlerini aldık” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472