banner488

Başkan Dinçer’in Yeni Yıl Mesajı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Dinçer’in Yeni Yıl Mesajı
banner496
 Dinçer, yeni yılın ülke ve millet için yeni umutlarla ve yeni adımlarla yola devam etmesini temenni ederek, yeni yılın huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması diledi.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer mesajında, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlarla yeni bir yıla daha girmenin heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Hep beraber yeni yılda yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.

Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi istenilen yeni dilekleri de getirir. Hizmet etmekten her zaman gurur duyduğumuz sizler için sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyor, Çineli hemşerilerimin şahsıma duyduğu güvene layık olmaya çalışarak, 2016 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyor, 2016 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle yeni yılınızı kutluyor, saygılar sunuyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472