banner488

Muhtarlar, Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür Etti

Muhtarlar, Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür Etti
banner496

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Tatarmemişler- Kuşlarburnu yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen mahalle muhtarları ve Çine Belediye başkan yardımcısı, Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Tatarmemişler- Kuşlarburnu yolundaki çalışmaları yerinde inceleyen Tatarmemişler Mahalle Muhtarı Mustafa Çelik ve birinci aza Süleyman Bayram, Yeniköy Mahalle Muhtarı Yüksel Kafes ve Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere, Fen İşleri Daire Başkanlığına ve vatandaşlara, emeği geçen herkese teşekkür etti. Yetkiler, Tatarmemişler- Kuşlarburnu yolunda hummalı süren çalışmalarda toplam 10 bin 500 metrelik yolun (Madran yolu) 8 kilometrelik bölümünün altyapı çalışmaları tamamladığı geriye kalan 2.5 kilometrelik kısımda da çalışmalara ara verilmeden devam ettiği bildirildi.

Vatandaşların kaliteli ve konforlu yollarda yolculuk yapmalarını sağlamak adına yapılan çalışmalarda Muhtar Çelik ve Muhtar Kafes, “Tatarmemişler - Kuşlarburnu yolunun tamamlanması ile kendi mahalle sakinlerimiz ve çevre mahalle sakinleri yaz, kış sorunsuz Madran Dağı’na çıkabilecekler. Vatandaşımıza hizmet alabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Aydın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na olmak üzere, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve yol yapım ekiplerine, muvafakatname veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca yol çalışmaları bittikten sonra önümüzdeki süreçte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarına başlanacağının müjdesini veren Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e de halkımız adına teşekkür ederiz” şeklinde ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2021, 20:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet Çıvgın
Ahmet Çıvgın - 3 yıl Önce

Teşekkürler arkadaşlar

Ali Çıvgın muhtar
Ali Çıvgın muhtar - 3 yıl Önce

Emeği geçen herkese teşekkürler

Mehmet koç
Mehmet koç - 3 yıl Önce

Vesile olanlara teşekkür ederim sagolun

Recep Adıgüzel
Recep Adıgüzel - 3 yıl Önce

Şubat ayında o yoldan araçla Çine Yeniköye inmiştim. Yol yapım çalışmaları devam ediyordu. Bu habere sevindim, projelendirenleri, emeği geçenleri kutluyorum.

Rüstem
Rüstem - 3 yıl Önce

Helalın var muhtar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472