banner488

Motosiklet tutkunları ‘Çine Moto Fest’te buluşuyor

Motosiklet tutkunları ‘Çine Moto Fest’te buluşuyor
banner269
Çine’de ilk kez gerçekleştirilecek olan "Çine Moto Fest"te, Türkiye'nin farklı illerinden motosiklet tutkunları bir araya gelecek.

Çine ilçesinde gerçekleştirilecek olan 1. Çine Motosiklet Festivali, 3 gün sürecek. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 2-3 ve 4 Eylül'de gerçekleştirilecek olan festivale motorcuları ve vatandaşları davet etti. Çine'yi tanıtmak amacıyla düzenlenen festival, Çine Belediyesi, Çine Kültür Derneği, STK ve esnafların işbirliğiyle organize ediliyor. 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği festivalin ilçeye renk katması bekleniyor.

Yüzlerce motor tutkununun ağırlanacağı 1. Çine Motosiklet Festivali, Asar Mesire Alanı'nda çadır konaklamalı olarak yapılacak. Başka illerden gelen motosikletçiler çadırlarında ağırlanacak. Kalabak Parkı'nda konserler, yarışmalar düzenlenecek ve çekilişlerle motorculara sürpriz hediyeler dağıtılacak. 1. Çine Moto Fest organizasyon komitesinin başkanlığını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yaparken Güler Bisiklet sahibi Halit Güler, Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, Çine'de motosiklet yedek parçası satan esnaflardan Tahir Kozan ile Çine Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Ömer Öner komitede yer alıyor. Üç gün sürecek olan Moto Fest'de motorcular, Çine'nin tarihini, doğasını ve kültürünü yakından tanıma fırsatı bulacak. Çine esnaflarından Halit Güler, motosiklet festivali yapmaya izin veren Çine Kaymakamı Özkan Demir'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

‘1. Çine Moto Fest’ Festivalden elde edilen gelirin Çine Madranspor'ın altyapısına verileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 06:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472