banner488

Milletvekili Depboylu, “Vatandaşlarımızın beden ve ruh sağlığı önemli”

Milletvekili Depboylu, “Vatandaşlarımızın beden ve ruh sağlığı önemli”
banner496
MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın genelinde artan intihar vakaları sebebiyle TBMM'de Aile ve Sosyal politikalar Bakanı ve Sağlık Bakanı'na yazılı olarak 3 soru önergesi yöneltti.

Vatandaşlara nasıl yardımda bulunulabilmek adına bilgi almak isteyen MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, “Keza gerek ekonomik sebepler, gerekse son dönemde yaşanan mağduriyetler sebebiyle bu tarz olayların arttığı haberlerden de takip edilmektedir. Vakaların önlenmesi ve tekrarlanmaması adına yapılacakların belirlenmesi vatandaşlarımızın beden ve ruh sağlığı açısından önem arz etmektedir” dedi.

TBMM gündeminde görüşülen 2016 Bütçe Tasarısı kapsamında AKP’nin sosyal paylaşımlarında Aydın-Denizli Otobanı projesi hakkında vekil Depboylu, ”Sosyal paylaşımlarında da bilgi verdiği AKP'nin seçim vaatleri arasında olan Aydın-Denizli Otobanı projesinin Bütçe Planları kitapçığında 2023 hedefleri arasında gösterilmesi çok büyük bir hüzün kaynağı olmuştur. AKP vekilleri 2019'da değil, sanırız ki bir sonraki seçimlerde tekrar otobandan bahsedebileceklerdir” şeklinde kouştu.

Adana Aladağ'da yaşanan yangın sonrasında TBMM’de Meclis Araştırması komisyonuna Aydın Milletvekili Deniz Depboylu MHP Grubu adına görevlendirildi.




 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 01:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472