banner488

MHP Teşkilatı Şarlan’da bir araya geldi

Madran Dağı Şarlan Tabiat Parkında bazı kadim dostlarıyla hasret gidermek için bir araya gelen Milliyetçi Hareket Parti Teşkilatı, güncel konular hakkında fikir alışverişinde de bulundu.

MHP Teşkilatı Şarlan’da bir araya geldi
banner496

Madran Dağı Şarlan Tabiat Parkında bazı kadim dostlarıyla hasret gidermek için bir araya gelen Milliyetçi Hareket Parti Teşkilatı, güncel konular hakkında fikir alışverişinde de bulundu.

Havaların sıcak olması nedeniyle Şarlan Tabiat Parkında, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP İl Başkanı Cem Budak ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Efeler İlçe Başkanı Serdar Yurt, MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Engin Asar ve partililer bir araya geldi.

Çine’nin doğa güzelliğinde MHP Teşkilatı ve Milletvekili Ali Uzunırmak’la beraber buluşup hasret gidermek istediklerini belirten MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, “Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu olarak yemek düzenlemedik. Böyle bir yemek düzenlemiş olsaydık yeri Şarlan olmazdı. Çünkü 20-25 kişi alan bir yer bizim davetlilerimize yetmezdi, zaten orası herkese açık bir piknik alanı olduğu için kendimize tahsis edemezdik. Biz Şarlan’da siyasetçi olarak değil vatandaş olarak bulunduk. Biz orada Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını değil Türk bayrağımızı astık, bu her şeyi açıklıyor. Dolayısıyla kadim dostların bir araya gelmesinden doğal ne olabilir ki. Tabi bizler siyasetin içinde olan kişileriz bu yüzden güncel konuları görmezden gelemeyiz, bazı bilgileri paylaşacağız elbette. Son günlerde artan terör olaylarının bizim ön gördüğümüz noktada olduğunu keşke biz yanılsaydık şeklinde, öngörülerimizin doğru çıkmasından dolayı hem çok üzüldük, hem de kaygılandık ve anlaşılmamanın getirdiği üzüntüyü yaşadık. Memleketi başkalarına şikayet eden, başkalarıyla Türkiye’yi bölme noktasında yarış yapan mücadele veren bir parti ile Türk Milleti’ni koruma konulu olan bir partinin eşit oy almasının üzüntülerini paylaştık.”

Şehitlerimize Başsağlığı Diliyorum

Yüreğimiz yanık, şehitlerimizin ailelerinin üzüntüleri bizim üzüntümüzdür, şehit ailelerinin çekmiş oldukları acıyı bizlerde yüreğimizde hissediyoruz. Çünkü bizler zaten Milliyetçi Hareket Partisi’nin var oluş nedeni ve önemi böyle anlarda daha da ortaya çıkmaktadır. Bizim evlatlarımızı şehit yapanları, şehit vermeye karşı savaş veren onlarla mücadele veren bir partinin mensuplarıyız. Dolayısıyla bu nokta da varlığımıza neden olan böyle bir olayda bir tane de olsa on tanede olsa şehitlerimizin sayısı, bizleri mücadelemizde yalnız bırakıyormuş gibi düşünce içerisine kapılıyoruz zaman zaman ama yılmıyoruz. Bizim davamızdır, inanıyoruz, bu davadan ölmek var dönmek yok, bir gün milletimizin çoğunluğu bizi mutlaka anlayacaktır. Hep beraber mutlu sona erişeceğiz. Türkiye’nin bütünlüğü, birlik ve beraberliği için. Tüm şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum. Umarız başka şehitler vermeyiz” dedi.

Gündemin birçok konusu var ama sadece önemli olan iki konu hakkında açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, “AKP koalisyon konusunda kendine doğru olanı yapmaya çalışıyor. Milliyetçi Hareket Partisi burada kendisi olmak zorunda. Bunun da anlamı CHP’nin muhalefet olarak doğru söylediği bir şey varsa bizler hayır bu yanlış diyemeyiz.  Siyasi atmosfere uygun bir şekilde davranırız. AKP’nin iktidarda doğru veya yanlış yaptığı şey varsa onu da siz bu konuda yanlış, bu konuda doğru yapıyorsunuz deriz. O zaman biz kendimiziz. Yoksa CHP’nin veya AKP’nin her istediğini yapacak olsaydık MHP diye parti olmazdı, CHP’li veya AKP’li olurduk. Ama bizler MHP’yiz. Komplekse kapılmadan, aklı elden bırakmadan doğru ve yanlışlarda onlarda bizden bekledikleri kadar MHP doğru yaptığı konuda doğru yaptı desin. O zaman siyaset doğru ve zevkli olur. Sağlıklı bir şekilde ayakta durmak, kendi doğrularımızı anlatmaya çalışmak ve doğrularımızda beraber olmak, yolumuz budur” şeklinde ifade etti.

Aziz Milletime Başsağlığı Diliyorum

Uzunırmak, “Son günlerde ülkemize karşı yapılan bölücü hainlerin saldırısı sonucu, Türkiye’de çok sayıda Mehmetçik ve polis memurlarımız şehit oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet başta aileleri olmak üzere, aziz milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.

















Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472