banner488

MHP Milletvekili Depboylu, Afrin Gazisi Oktay'ı Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Depboylu, Afrin Gazisi Oktay'ı Ziyaret Etti
banner496
Afrin´deki Zeytin Dalı hareketinde Jandarma Komando Uzman Çavuş olarak görev yaparken Gazi olan Çineli Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve Çine MHP Çine İlçe Teşkilatı ile beraber ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çine Ovacık Mahallesi’nde baba evinde istirahat eden Afrin´deki Zeytin Dalı hareketinde Jandarma Komando Uzman Çavuş olarak görev yaparken Gazi olan Çineli Uzman Çavuş Hakan Oktay'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. MHP heyet, Gazi Oktay’ın ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek sohbet ettiler.

“Topraklar Bizim Namusumuzdur, Vermeyiz”

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, "Hakkınız ödenmez. Allah sizlerden razı olsun. Vakur duruşu ile bu millet bu kadar belayı başından savıyor. Kurmak istedikleri sözde kürdistanın batısında bizim de illerimiz var. Ama onlar bizi hesaba katamıyor. Verir miyiz toprağımızın bir karışını? Toprak bizim için namustur. Vermeyiz. Nazilli’deki şehit babasını da ziyaret ettik. Baba, 'üzülmem, düşmanı sevindirmem' dedi" diye konuştu.

“Yine Gideceğim, Bizi Kimse Durduramaz”

'Bizi kimse durduramaz' diyen, Afrin Gazisi Jandarma Komando Uzman Çavuş Hakan Oktay, askerin psikolojisinin çok iyi olduğunu, halktan büyük destek gördüklerini ve operasyonun kararlılık ile devam ettiğini söyledi. Gazi Oktay 8 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan 13 askerden biri olduğunu ve rapor almak istemediğini belirterek; “Benim yaralandığım kardeşlerimin şehit olduğu an sis çökmüştü. Biz sabahtan tepeyi almış ve köyü terör örgütlerinden temizlemeye gidiyorduk. Kademe kademe temizleye ilerliyoruz, tünelleri kapatarak yürüyoruz ancak dağdaki tüneli fark etmemişiz. Oradan bize saldırdılar. Tünel sayesinde köydeki teröristler de gelmiş. Daha sonra kaçmaya çalıştıkları tünellerde 100'e yakın teröristi öldürdük. Yaralandığımda rapor almak istemedim. Ailemin olaydan bir gün sonra haberi oldu. Yine gideceğim, bizi kimse durduramaz. Milletimize bela olan bu terör yuvalarını temizleyeceğiz. Bunlar her türlü hesabı yapmışlar ama bizleri unutmuşlar. Şu an herkes bilinçli, eğer biz bunları temizlemez isek bunlar bize saldıracaktı. Biz dayanıklıyız, uykuyu pek aramıyoruz. Şu an tek derdimiz terörü bitirmek. Bunu da Allah'ın izni ile başaracağız. Münbiç'te görev almak istiyorum. Orada şu an Amerika var ve kendilerine çok güveniyorlar. Allah inşallah o zamana kadar şehitlik nasip etmez ve karşı karşıya geliriz. Halkın desteği bize çok moral oluyor. Tek amacımız sivillerin zarar görmemesi. Onun için çok dikkatli davranıyoruz. Tek bir sivilin bile zarar görmesini istemiyoruz. Türk askeri olarak biz şehit olmaktan hiç korkmuyoruz. Ama onlar sert kayaya çarptı.” 



























Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 05:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472