banner488

AK Parti'den Cumalı- Tepeköy Kavşağına, 1,5 Milyon Liralık Yatırım

AK Parti'den Cumalı- Tepeköy Kavşağına, 1,5 Milyon Liralık Yatırım
AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, Cumalı Mahallesi’nde Aydın- Çine Karayolu üzerinde yapılan Cumalı- Tepeköy Kavşağı'nda incelemelerde bulundu. 8 Mahallenin kullanacağı döner kavşak projesi için 1, 5 milyon liralık yatırım yapılıyor.

Cumalı Döner Kavak için çevre Mahalle Muhtarları ve halkın verdiği uzun mücadele sonucu AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın verdiği söz ve girişimleri ile Cumalı- Tepeköy Döner Kavşağı yapılmaya başlandı. Cumalı Mahallesi Aydın- Çine Karayolu üzerinde Döner Kavşak’ın yapıldığı mevkide incelemelerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve muhtarlar ile birlikte bir araya geldi.

“Söz verdik, sözümüzü yine tuttuk”

Cumalı – Tepeköy Döner Kavşak yapılması için  sözünü verdiklerini ve kamulaştırma çalışmalarının uzun zaman alması nedeni ile gecikme yaşandığını belirten Milletvekili Savaş, “Burada önce incelemeler yaptık, toplantılar yaptık ve döner kavşak yapımı için söz verdik. Hayırlı uğurlu olsun vermiş olduğumuz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güne nasip oldu, biraz gecikme oldu ama nedeni de kamulaştırmadan dolayıydı. 8 Mahallenin kullanacağı döner kavşak projemizin maliyeti 1, 5 milyon lira olan bir yatırımı yapıyoruz. Karayolları Genel Müdürlüğümüze, Bölge Müdürümüze ve işi yüklenen firma yetkililerine teşekkür ediyorum. 15 gün içerisinde çalışmalar inşallah bitecek. Güle güle kullanın, kazasız, belasız kullanmanızı Allah nasip etsin. 15 gün içerisinde bitince bizde gelir kullanırız. Allah Devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

“Allah Razı Olsun"

Çine Cumalı Mahalle Muhtarı Bahtiyar Uysal, "Bu çalışma bizim için çok önemli idi. Burada kavşak olmadığından dolayı ölümlü kazalar oluyordu. Benim mahallemin yolu yoktu. Şimdi sıkıntıların giderilmesi için çalışma başlatıldı. Bu çalışmayı yapan yaptırandan Allah razı olsun. 8 mahallenin bütün insanları çok memnun" diye konuştu.


















Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 06:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472