banner480

MHP Çine, Dünya Çiftçiler Gününü Kutladı

MHP Çine, Dünya Çiftçiler Gününü Kutladı
banner269

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve MHP milletvekili aday adayları 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Milletvekili Aday Adayları Yusuf Keremit, Muharrem Demirbilek ve Erdal Deligöz, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan’ı ve Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel’i ziyaret etti.

“Çiftçilerimiz, olmazsa olmazımız”

Çine’deki tüm çiftçiler adına Ziraat Odasını Ziyaret gerçekleştiren MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “Üreticinin zor olduğu bir dönemdeyiz. Çiftçiler dünyanın olmazsa olmazlarıdır. Her türlü makine ve araç gereçler üretilebiliyor ama toprak olmadan, tarım olmadan çiftçi olmadan hayat yok. Bizler Ziraat Odasındaki arkadaşlarımızı tebrik ederiz, çalışmaları ile Çine çiftçisine destek olmaktalar. Allah kolaylık versin tüm çiftçilerimize, hayırlı işler, bol kazançlar olsun. Tüm çiftçilerimizin çiftçiler günü kutlu olsan” şeklinde konuştu.

“Her şey Türkiye İçin”

Çiftçiler gününde ilk defa böyle bir ziyaret gerçekleştiğinden duyduğu memnuniyetini belirten Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “İlçe Başkanım ve yönetim kurulu üyelerine, milletvekili aday adaylarına hayırlı olsun diliyorum. Çiftçinin sorunu büyük, maliyetlerimiz çok yüksek. Mazot, gübre, tohum maliyetleri hat safhada. Çiftçimizi desteklememiz hepimizin görevi. Oda olarak üreticimize her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz. Türkiye, devletimiz, milletimiz ayakta kalsın. Genel Başkanımızın dediği gibi ‘Her şey Türkiye için’ diyoruz. Çiftçilerimizin çiftçiler günü kutlu olsun” dedi.

Aday Adaylardan Çitçiler günü kutlaması

MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Yusuf Keremit, "MHP olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. MHP köylünün, işçinin yanında politikalar üretmeye devam edecek. Hep birlikte Türkiye’yi güzel günler noktasında 2023 hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. " dedi. MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Erdal Deligöz ise, “Biz bu harekete başlarken önce vatan ve milletimiz dedik. Vatan için yürümeyi kendimize şiar edindik. Önce vatan diyen bir lider ile birlikte yürümek bizleri onurlandırıyor. Projelerimiz ile halkımızı Türk'e yakışır bir şekilde temsil etmek için yola çıktık. Rabbim Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Muharrem Demirbilek, "Memleketimizin en zor gününde Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı adına milletimiz için milletvekili aday adayı oldum. Biz her zaman üretenden yana olmaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin günlerini kutluyorum" dedi.

Emeği geçen herkese teşekkür

Çine Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel, yeni çıkarılan kanun ile Çiftçi Malları Koruma Derneğinden faydalanmak istemeyen çiftçilerden dernek aidat parası alınmayacağını belirterek, "Biz Oda olarak bu konuda çok mücadele ettik. Çiftçi Malları Koruma Derneği'nden faydalanmak istemeyen çiftçilerimiz dilekçelerini beyan ederek aidat ödemek zorunda bırakılmayacak. Emeği geçen AK Parti Aydın Milletvekillerimize ayrıca teşekkür ederiz. Bu konuda 3 bin imza toplayan çiftçimize ve bizlere yardımcı olan iktidar vekillerimiz ve MHP'lilere teşekkür ederiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472