banner488

“Mesele Suruç Değil, PKK’yı Meşrulaştırma Çabası”

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak meselenin Suruç katliamı olmadı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

“Mesele Suruç Değil, PKK’yı Meşrulaştırma Çabası”
banner496

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak meselenin Suruç katliamı olmadı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Albayrak’ın açıklamışı;

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan menfur hadise ile 32 kişinin hayatını kaybetmesi, AKP tarafından sınırlarımızın kevgire çevrildiğini ve ABD tarafından Irak-Suriye-Türkiye üçgeninde terör örgütlerini destekleyerek bu ülkeleri bölmeye çalıştığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Suruç’taki olayın ardından kendilerine ‘’Emek Demokrasi ve Barış Platformu’’ adını veren gruplar Aydın’da bir yürüyüş düzenledi. HDP dışında bazı meslek örgütü temsilcileri de yürüyüşte yer almışlar. Eylemin görüntülerinde grubun, ‘‘Kürdistan, IŞİD’e mezar olacak’’ sloganları attığını görüyoruz.  Yürüyüşle ilgili kamuoyunun önemli bir noktada dikkatini çekiyoruz.

Birincisi; ‘‘Kürdistan’’ sloganı ile meselenin Suruç katliamı olmadığı ortadadır. Ülkelerin bölünerek terör belasından kurtuldukları tarihte görülmemiştir. Halkın vicdanını suistimal edenler, savundukları terör örgütünün askerimizi ve polisimizi şehit ettiğini çok iyi bilmektedir. Amaçları terör protestosu değil, Türkiye’ye silah doğrultarak bölmeye çalışanları alkışlamaktır. ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’ne alet olmaktan vazgeçmeliler. Ortadoğu ve Türkiye’de her türlü terörü bitirmenin yolu bölge ülkelerinin birliğinden ve bütünlüğünden geçmektedir.

PKK terör örgütü ve yandaşları, Suruç olayları sonrası TSK’nın PKK ve IŞİD’e karşı operasyonlarını bahane ederek yurdun dört bir yanında asker ve polisimize saldırılar yapmakta, yol keserek araçları yakmaktadır. Aydın’da teröre karşı yürüyüş yaptıklarını iddia eden bu grup acaba PKK terörünü de protesto edebilecek mi? Hiç sanmıyoruz. Eğer etmeyeceklerse HDP ve peşine takılan grupların samimiyetlerini halkımızın sorgulaması gerekir.

Bu satırların yazıldığı sırada, Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şehit edildiği haberini büyük bir üzüntüyle aldım. Eşinin ise yaralı olduğu ifade ediliyor. Bu durumda bize düşen görev, ABD işbirlikçisi terör örgütlerini ulus bilinciyle bölgemizden defetmektir. Hem de bir an önce… Türk Milleti’nin başı sağolsun.

Kamuoyuna saygılarımla.

Vatan Partisi Aydın İl Başkanı

Emre Albayrak


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 09:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472