banner488

Merkez Mahalle Muhtarları, “Hizmet İçin Adayız”

Merkez Mahalle Muhtarları, “Hizmet İçin Adayız”
banner269

Çine'nin merkezinde 6 mahallenin mevcut muhtarları ve mevcut Ovacık Mahalle Muhtarı Çine Belediye Başkanı ile birlikte tekrar hizmet için aday olduklarını açıkladı.

Merkezde bulunan 6 mahallenin mevcut muhtarları ve mevcut Ovacık Mahalle Muhtarı “Hizmet için sizin için tekrar adayız” diyerek 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yeniden muhtar adayı olduklarını açıkladı. Çine Yeni Mahalle'de 4 dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar Doğan Özırmak, Cumhuriyet Mahallesi'nde 3 dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar Yaşar Van, Soğancılar Mahallesinde 6 dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar Ahmet İşçi, Şevketiye Mahallesi'nde 2 dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar Sabahattin Çekin, Sarıoğlu Mahallesi'nde 2 dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar Mustafa Tozer, Hamitabat Mahallesi'nde 1 dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar Nilgün Bulut ve Ovacık Mahallesi'nde 1 dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar Cengiz Çakır Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Belediye Başkanı Timuçin Karabulut ile gerçekleştirmiş oldukları kahvaltı sonrası adaylık açıklamasında bulundu.

Tekrar aday olduklarını açıklayan muhtarlar adına konuşma yapan Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, "Hizmet için, sizin için tekrar adayız sloganı ile halkımıza bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız halkımıza hizmet. Bizleri hizmet etmeye layık gören ve seçim ile göreve getiren halkımıza teşekkür ediyor ve önümüzdeki yerel seçimlerde yine kendilerine hizmet etmek için adaylığımızı açıklıyoruz. Bu vesile ile halkımızın sorun ve taleplerini ilettiğimiz ve hizmet aldığımız Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Bey ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hanıma teşekkür ederiz" dedi.

Sabahattin Çekin, Ahmet İşçi, Mustafa Tozar, Enver Salih Dinçer, Nilgün Bulut, Doğan Özırmak, Timuçin Karabulut, Yaşar Van, Cengiz Çakır

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472