banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Öğretmenler Gününü Kutladı

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Öğretmenler Gününü Kutladı
banner496

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi okul aile birliği yönetimi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle restoranda kutlama programı düzenlendi.

Gerçekleşen programda Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Gülpınar, yönetim kurulu üyeleri, okul öğretmenleri ve okuldan tayini çıkan öğretmenler yer aldı. Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan, öğretmenlerle okulda birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, tüm öğretmenlere ve okul aile birliği yöneticilerine teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı ve Okul Müdürü birlikte okuldan tayini çıkarak ayrılan öğretmenler Ertan Turgun, Osman Savaş, Ömer Aşkar, Necati Yürükal, Halime Gürbüz, Bülent Kök, Gönül Yavaş, Recep Çınar, Ayten Bayrak ve Özge Çaylı Kaynar’a teşekkür plaketi verdi. Yemek sonrası günün anısına üzerlerinde okulun ve kendi isimlerinin yazılı kalemler öğretmenlere birer birer takdim edildi.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Gülpınar yaptığı konuşmasında başta Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan’ın ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Alkan, “ Sevgili öğretmenlerimiz aslında sizleri bir gün hatırlamak çok eksik, sizleri her gün kutlamalıyız. Bizler çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz. Çocuklarımız bizden çok sizleri görüyorlar çocuklarımız üzerinde sizlerin hakkı çok. Vatanının, milletini seven manevi değerleri yüksek çocuklarımızın yetişkin bir birey olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak “24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle program düzenleyen Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum. Kadromuz fedakâr, sabırlı, bilgili ve birikimli bir kadrodur. Sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Siz fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472