banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Öğretmenler Günü'nü kutladı

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Öğretmenler Günü'nü kutladı
banner496

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okul öğretmenleri ve yöneticilerine hediye takdim etti.

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, öğretmenler günü Korona virüs tedbirleri dahilinde alınan önlemler altında kutladı. Bu çerçevede Okul Aile Birliği, okulda görev yapan öğretmenler ve yöneticiler sürpriz hediye taktim ederek öğretmenler günün kutladı.

Tüm öğretmenler adına teşekkür eden Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Necati Alkan, “Her yıl coşkuyla kutlanan öğretmenler günü bu yıl covid 19 tedbirleri nedeniyle alınan önlemler altında kutladık. Gönül istedi ki bugün öğrencilerimizle birlikte bu coşkuyu yaşayalım. Ancak alınan önlemler çerçevesinde bu güzel ve anlamlı günümüzü öğrencilerimizin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla kutluyoruz. Bugün okullarımızda bulunan idareci ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık. Pandemi sürecinin sona ermesinde elbette hepimizin ortak sorumluluğu var. Bir an önce bu sürecin sona ermesi için bütün vatandaşlarımızın kurallara uyması, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmesi gerekiyor. Milli Eğitim bakanlığımızın yayımladığı genelgeler doğrultusunda bu süreçte teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak uzaktan eğitimle eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu vesileyle milletimizin geleceğini yarınlara hazırlayan fedakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarken başta Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu gün aramızda bulunmayan bütün öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle önemli bir günde Okul Aile Birliği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri yapmış oldukları hazırlıktan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 19:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472