banner488

Mehmet Tosun, 14.Kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mehmet Tosun, 14.Kuruluş yıl dönümü mesajı
banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mehmet Tosun’un mesajı şöyle; “14 Ağustos 2001 yılında milletimizin umudunun bitiği bir anda başlayan ve aziz milletimizin teveccühü ile sayısız başarılara imza atan, sorunları çözen, efsane hizmetler yapan, ülkeyi büyüten, geliştiren, dönüştüren ve hak ettiği seviyeye ulaştıran kutlu yürüyüşümüzün 14. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, daha nice yıllara millete hizmet yolunda başarılarımızın daim olmasını cenab-ı allah'tan niyaz ederim.

Ulvi bir mefkureyi hayata geçirmek ve milletimizi yeniden en şanlı günlerindeki gibi şaha kaldırmak üzere yola çıkan başta Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere ,kuruluşundan bu güne teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan kutlu davanın yılmaz neferlerini saygıyla ve muhabbetle selamlıyor, içlerinde ahirete intikal edenleri rahmet ve minnetle anıyorum. bize de bu davaya hizmet etmeyi vesile kılan Yüce Rabbime de Hamd ediyorum.

AK Parti sadece bir siyasal hareket değildir. ülkemizin tarihten gelen misyonuna uygun 2023,2053 ve 2071 hedefleri olan bir medeniyyet projesinin, hareketinin adıdır.

Bu vesile ile bu kutlu yürüyüşte hiçbir zaman AK Parti’ yi yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve bu davaya gönül veren tüm Türkiye sevdalılarına en kalbi  duygularımla selamlıyorum...selam ve dua ile....”


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 17:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472