banner488

Mehmet Emin Ünal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mehmet Emin Ünal Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner496
Çineli iş adamı Helvacıoğlu A.Ş’nin kurucusu Mehmet Emin Ünal 89 yaşında, son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir’deki tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden hayırsever ve çok sevilen herkesin Mehmet Amcası iş adamı Mehmet Emin Ünal, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Hacı Emin Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Orman için Mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde, Ünal ailesi taziyeleri kabul etti.

Cenazeye Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine ilçe Emniyet Amiri Fevzi Yurtsever,  yakınları, çalışanları, çalışanların, siyasi parti başkanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlar katıldı.






Sözü  fazla uzatmadan  Diyarbakır’da günlük ev ailesi olarak sizlere en kaliteli hizmeti sunmayı kendimize ilke edinerek çıktığımız bu yolda bizleri tek bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz.

Diyarbakır günlük kiralık olarak evlerimiz güvenli bir şekilde hizmet vermeyi sürdürüyor.

Kaliteden ödün vermeden hizmet vermeyi sürdürüyoruz.Müşteri memnuniyeti bizler için birinci noktadır.Konaklama imkanı olarak sınır tanımıyoruz.

Diyarbakır günlük ev  bu işe girişmeden önce sayılı firma arasından en iyisi olmak için elinden geleni yaparak en lüks daireleri en uygun  fiyatlarla sizlere sunarak aileniz ve sevdikleriniz ile doyasıya anlar geçirmeniz için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret etmektedir.

Diyarbakır’ın en lüks semtlerinde özenle düzenlenmiş  dairelerde  konaklamak için bizler hemen arayarak yerlerinizi ayırtabilirsiniz.

Ondan sonra aileniz ve sevdikleriniz ile kendi evinizdeymiş  gibi rahat bir şekilde konaklama   yapabilirsiniz.Tüm imkanları siz değerli misafirlerimize sunmaktan firma olarak gurur duymaktayız.

Diyarbakır günlük kiralık daire imkanını kimler tercih ediyor diye merak ediyorsanız bunlara örnek olarak , Aileler, İş  toplantısı için Diyarbakır’da bulunan iş adamlarını örnek verebiliriz.

Günlük daire Diyarbakır her semtte karşınıza çıkabilen kurumsal bir firmadır.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 02:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Metin Erçin
Metin Erçin - 3 yıl Önce

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun Ailesine Allah Sabırlar Versin

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472