banner488

Kültür Derneği, Doğa Yürüyüşüne Yoğun Katılım

Kültür Derneği, Doğa Yürüyüşüne Yoğun Katılım
banner269
Çine doğaseverler, kış dönemi sonu doğa yürüyüşü etkinliğini Marmaris’te gerçekleştirdi. Tarihinde Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüş Kulübü Taşlıca Köyü- Kırkkuyular -Serçe Koyu doğa yürüyüşünü bu ay 75 doğasever katıldı.

Çine de yaptığı organizasyon ve etkinliklerle Çinelilerin dikkatini çeken Çine Kültür Derneği bu hafta Marmaris Taşlıca Köyüne doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Havanın güzel olması sebebiyle etkinliğe çocuklarında katılması yürüyüşü daha da eğlenceli hale getirdi. Büyüleyici tarih ve doğası olan Taşlıca Köyü ve Serçe Limanı doğa yürüyüşü rehber Rabit Eriş eşliğinde sabah kahvaltı ile başladı. Dik yokuşlara, taşlı patikalara rağmen doğaseverler pes etmedi. Kırkkuyular mevkiinde köyün kuyularından su çeken kadınlar ilgi odağı oldu.8.5 kilometrelik taşlı patikalardan sonra varılan Serçe Koyunda balık ziyafeti ve yerel sanatçıların klarnet ve darbuka sürprizi ile karşılaşan doğaseverler çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Dernek Başkanı Mehmet Demir, “Yöneticilerimiz İlker Gider, Mustafa Özler ve Ceylan Başyiğit 'e kalabalık organizasyondaki emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Etkinliğe katılımın çok fazla olması, özellikle genç ve çocukların da katılması ayrı bir güzellik kattı, çok eğlenceli geçmesi bizleri mutlu etti. Bir daha ki ay yeni bir parkurda buluşmak dileğiyle tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.



























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472