banner488

Koçarlı’dan, Ziraat Odasına ziyaret

Koçarlı’dan,  Ziraat Odasına ziyaret
banner496

Koçarlı İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Edip Yağan, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan’ı ziyaret etti. Hayvanlarda görülen hastalıklar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette, EdipYağan’a Koçarlı İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürüğü Ziraat Mühendislerinden Ramazan Mert ve Mutlu Aktaş eşlik ederken, Çine Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel, Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyesi Sadullah Özkul’da katıldı. Çine ve Koçarlı’nın yakın komşu ilçe olmasından dolayı, ortak çalışma alanları ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çalışma arkadaşlarının ziyaretinden memnuniyet duyan Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Koçarlı kardeş ilçe, bize yakın bir komşu ilçemiz. İlçe Müdürlüğüm zamanında müşterek çalışmalarımız vardı. Yine Ziraat Odası olarak da beraber çalışmalarımız olacaktır. Müdürümüzle beraber iki seneden fazla beraber çalıştık, başarılı, çalışkan bir arkadaşım. Çalışma periyodu yüksek, konuları çok yakından takip edebilen bir müdürdür. Bizler hem hayvancılıkta olsun hem tarım sahalarımızda müşterek, yakın mahallelerimiz var. Hayvan hastalıkları konusunda beraber diyalog içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Müdürümüze ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 13:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472