banner488

Kızılay’dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya

Kızılay Çine Şubesi, İlçe genelinde düzenli ve en fazla kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılara madalya verdi.

Kızılay’dan Düzenli Kan Bağışlayanlara Madalya
banner496

 Kızılay Çine Şubesi yıl içerisinde 10 bağışta bulunanlara bronz, 25 bağışta bulunanlara gümüş, 35 bağışta bulunanlara altın madalya verdiği uygulama ile Çine’de bir adet gümüş madalya, 18 adet bronz madalya hak eden bağışçıya takdim edildi.

Kızılay Çine Şube Başkanı Mehmet Ali Türksoy, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve gönüllü bağışçıları bir nebze olsun onure etmek için böyle bir uygulama yürütüldüğünü belirterek, “Kan alternatifi olmayan tek kaynağı insan olan bir tedavi aracı. Bu nedenle de vatandaşlarımızın düzenli kan bağışlaması çok önemli. Bir ünite kandan elde edilen 3 ürünle 3 kişinin hayatı kurtulabilir. 18-65 yaş arası her sağlıklı birey kan bağışlayabilir. Düzenli kan bağışlayarak hiç tanımadığı insanların hayatlarını kurtaran ve onlara umut olan, bizden madalya hak eden ya da henüz madalya hak edememiş tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Çine’de 25 bağış gerçekleştiren Mehmet Ok gümüş madalya elde ederken, bronz madalya alan 10-24 arasında bağışta bulunan bağışçıların isimleri şu şekilde: Ali Kafes, Hüseyin Göksu,  Mehmet Ali Kemer,  Okan Türkoğlu,  Celal Taşkıran,  Yaşar Van,  Özcan Kırem,  Yaşar Sevimli,  Sinan Soydar,  Salih Özdemir,  Mehmet Önokul,  Hüseyin Ergan,  Hidayet Özcihan,  Fatih Alp,  Çağlar Cesur,  Ali Çelik, Coşkun Çoban,  Ali Şirip

Programda, gönüllü kan bağışçılarına madalya ve beratları Kızılay Çine Şube Başkanı Mehmet Ali Türksoy tarafından takdim edildi.

















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472