banner488

Kaymakam, köftecinin maketini kaldırdı

İlk defa gazetemizde yayınlandıktan sonra ulusal basında da yer alan maketli tanıtım haberinin ardından Çine Kaymakamı o makete engel getirdi.

Kaymakam, köftecinin maketini kaldırdı
banner269
Çine İlçesi'ne bağlı Eskiçine Köyü'ndeki köfteci Şakir Deniz’in, müşterileri çekmek için geliştirdiği maketli yöntem, Kaymakam Celalettin Cantürk’ün tepkisine neden oldu. Yaptığı maketin haber olarak yayınlanmasının ardından Kaymakam Celalettin Cantürk’ün iş yerine gelerek, “Bu ne rezalet. Rezil ettiniz Çine’yi” dediğini söyleyen Şakir Deniz, daha sonra maketin jandarma zoruyla kaldırtıldığını belirtti.


Çine İlçesi'ne bağlı, Eskiçine Köyü'ndeki Köfteci Şakir Deniz, müşterileri çekmek için yeni bir yöntem geliştirdi ve işletme önünde yoldan geçen arabaları davet eden çalışanların yerine maket koydu. Müşterilerin değnekçi olayını pek sevmemesi üzerine, Mobilbahis bu yöntemi geliştirdiğini söyleyen Şakir Deniz, yaptığı maketin haber olarak gazetelerde yayınlanması üzerine Kaymakam Celalettin Cantürk’ün tepkisiyle karşılaştığını iddia etti. İddiaya göre, haberin yayınlanmasının ardından iş yerine gelen Kaymakam Celalettin Cantürk, iş yeri sahibi Şakir Deniz’e, “Bu ne rezalet. Rezil ettiniz Çine’yi” dedi. Akşam saatlerinde iş yerine jandarma ekibinin geldiğini söyleyen Deniz, “Jandarma, maketi kaldırmamı istedi ancak ben kaldırmadım. Tutanak tuttular. Ertesi gün tekrar geldiler ve müşterilerimin yüzünü güldüren, sıcak havalarda da çalışanlarımı yormayan maketi kaldırttılar” dedi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk ise, “Ben yasak koymadım. Hanutçuluk zaten yasak. Trafiği tehlikeye düşürdüğü için kapının yanına konulmasını söyledim” şeklinde konuştu. (CEM ULUCAN)  

Söz konusu haberi daha önce şu şekilde yayınlamıştık.  TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2013, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Necati Ülker
Necati Ülker - 11 yıl Önce

bizim kuşağımızda böyle sorunlar yoktu kaymakam işsizlikten işçinin emeği ile oynuyor.

Mrd Baykuş
Mrd Baykuş - 11 yıl Önce

"sürücülerin dikkatinin dağılması" neyse de, "rezil ettiniz çine'yi" sözü neyi ifade ediyor kaymakam bey?
çine'de ille de bir rezalet aranacaksa eğer; birincisi çine ilçesinde faaliyet gösteren maden işletmelerinde çalışan işçilerin maruz kaldıkları meslek hastalıkları ve sonrasında işveren tarafından işten çıkarılarak kendi kaderleriyle baş başa bırakılmalarıdır.
ikincisi ise; çine ilçesinin içinden geçen duble yoldaki düzenlemelerdir. yolda yapılacak kavşak, üst geçit vb. düzenlemeler çine halkının yaşam ihtiyaçları dikkate alınarak yapılmalıdır.
başka rezaletler aranacaksa daha çok bulunur; belki de yol kenarındaki insan maketine sıra bile gelmez!

SIRADAKİ HABER

banner472