banner488

Kanlar "Çanakkale Şehitleri" Anısına Verildi

Kanlar "Çanakkale Şehitleri" Anısına Verildi
banner496
Eysim Mineral Madencilik Şirketi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle şehitler için ‘Hayat kurtarmak senin kanında var’ sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kent Pastanesi önünde, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102'inci yılı etkinlikleri kapsamında, Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir tarafından kan bağışı kampanyası ve lokma hayrı yapıldı. Eysim Mineral Madencilik Şirketi’nin organize ettiği kan bağışı kampanyasına Kızılay Çine Şubesi'nin de destek verdi.

Çanakkale Savaşı'nda şehit olanların kanlarıyla bu vatanın kurtarıldığını ifade eden Demir, “Hayat kurtarmak senin kanında var' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledik. Burada amacımız gençlerimizi ve vatandaşlarımızı milli şuurla donatmak ve Çanakkale ruhunu onlara yaşatmak. Şehitlerin anısına, hastaların şifa bulması için kan bağışında bulunduk. Şirketimizden ve Çineli halkımızdan kampanyaya yoğun katılım oldu. Şehitlerimiz için lokma hayrımıza ve kan bağışı kampanyamıza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.























Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 05:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472