banner488

İstiklal Marşının Kabulünün 99. Yılı Çine’de Kutlandı

İstiklal Marşının Kabulünün 99. Yılı Çine’de Kutlandı
banner269

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü Çine’de düzenlenen törenle kutlandı. Etkinlikte İstiklal marşının en güzel okuyan öğrencilere ödüller verildi.

Bağımsızlığımızın simgesi, milli birlik ve beraberliğimizin ifadesi İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 99. yıl dönümü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Çine Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür vekili Turgay Doğan yaptı. Mehmet Akif Ersoy'un hayatının ve İstiklal Marşı'nın mecliste kabul edilmesinin anlatıldığı programda, Anadolu Lisesinin öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu göster büyük ilgi gördü.

Düzenlenen 99. yıl anma programına Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Bakırcı, İlçe Jandarma Komutanı Soydan Hekim, İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, kurum amirleri, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472