banner480

“İnsanımız Bu Şekilde Yaşamayı Hak Ediyor mu?”

“İnsanımız Bu Şekilde Yaşamayı Hak Ediyor mu?”

“İnsanımız Bu Şekilde Yaşamayı Hak Ediyor mu?”
banner269

Havaların yağışlı olmasıyla Akçaova halkının dertleri de artmaya başladı. Yağan yağmurların ardından toprak yollarda oluşan çamur deryası çocuklarını okula gönderen vatandaşları çileden çıkarıyor.

Çine'nin Akçaova Mahallesinde yağan yağmurlar nedeniyle yolların çamur deryasına döndüğü ve ulaşımda zorluklar yaşandığı belirten vatandaşlar yetkililere seslendi. Yolların çamur deryasına döndüğü ve ulaşımda zorluklar yaşandığı belirten vatandaşlar, yollarda yürümenin imkansız hale geldiğinden şikayet etti. Akçaova Kartal Sokak’ta ikamet eden Engin Yorgun, yetkililere ulaşmaya çalıştıklarını ve tüm çabalarına rağmen hiçbir yetkilinin bu sorunu çözmediğini, seçimden seçime gelerek oy istediklerini, insanların bu şekilde yaşamayı hak etmediği vurguladı.

İnsanımız bu şekilde yaşamayı hak etmiyor diye yetkililere seslenen Engin Yorgun, “Yağan yağmurla birlikte toprak yollar çamurdan geçilmiyor. Çocuklarımız okula gidip gelirken çamurlu yollardan dolayı büyük zorluk çekiyorlar. İnsanımız böyle şekilde yaşamak için ne hak ediyor, ben Türkiye’nin birçok yerinde görev yaptım, yemin ederim doğuda mezra yolu bile kalmadı böyle. Seçim geldi oy istiyorlar daha sonra hatırlamıyorlar. Yaşanan bu çirkin görüntüye yetkililerin biran önce çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472