banner488

İNANDILAR... BAŞARDILAR!

Uyanspor 1. Amatör Küme 4. Grup’ta’de şampiyonluk ipini göğüsleyerek,kupasını aldı ve Süper Amatör Lige yükseldi.

banner269
HABERİN GALERİSİ
ŞAMPİYON UYANSPOR

ŞAMPİYON UYANSPOR

Futbolcularının çoğunluğu Çinelilerden oluşan ‘ÇİNE’NİN GURURU UYANSPOR’, şampiyonluk kupasını aldığı ligin son maçında deplasmanda Yıldızspor’u 4-0 yenerek, Çine Cumhuriyet Stadı’nın toprak zeminininde başlayan tarihinin,  ilk Amatör Süper Lige çıkma heyecanını ve sevincini yaşadı.  Uyanspor’a galibiyeti getiren golleri Turan (2), Şenol ve Sinan kaydetti.

 

Galibiyetin ardından düzenlenen kupa töreninde Uyanspor’a şampiyonluk kupasını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer takdim etti.

DİNÇER'DEN 5 BİN TL ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ

 

Göreve geldiği günden bu yana Çine’deki Amatör Spor Klupleri’ne sürekli destekte bulunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Benim ilk baştan beri istediğim Çine’nin takımlarında Çineli sporcuların oynaması. Uyanspor bunu gerçekleştirdi. Uyanspor bu başarıyı güçlü altyapısına borçlu. Uyanspor’un Super Amatör’e çıkmasından dolayı mutluyuz. Uyansporda futbolcuların yüzde doksanı Çineli gençlerden oluşuyor. İnşallah Super Amatörde sağlayacağımız desteklerle daha da başarılı olmalarını temenni ediyoruz. Super Amatör Ligi’nde Uyanspor’a başarılar diliyorum.“ dedi.

 

Sampiyon Uyanspor’a toplamda 5 bin TL prim verileceğini açıklayan Başkan Dinçer, “. Çine Uyanspor, Çine Madranspor’dan sonra Amatör Süper Lig’e çıkan ilk ve tek Çine takımıdır. Uyansporlu futbolcular,  takımlarını Amatör Süper Lig'e çıkarırken, hiçbir maddi destek almadı. Bu takımı şampiyon yaptıkları için ve Çine’yi en iyi şekilde temsil ettikleri için, futbolcuları 5 bin TL ile ödüllendirmek istedim. Uyanspor Yönetim Kurulu’nu, teknik heyet ve futbolcularını bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2013, 00:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472