banner488

“İlk sözümüzü yerine getirdik”

Çine Ziraat Odası tarafından alınan Bekoloder Kepçe, protokolün katıldığı törenle hizmete girdi.

“İlk sözümüzü yerine getirdik”
banner496

Merkez Taksi Durağında düzenlenen tanıtım törenine Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, Çine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Agaran, Aydın İli Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Altan Bilgen, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, çiftçiler, banka müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Çine Ziraat Odası yönetim kurulu ve delegeleri katıldı.

Oda Başkanı Özkan Atıgan yaptığı konuşmada, tarımsal faaliyetlerde kullanılmak üzere aldıkları kepçenin büyük bir ihtiyacı gidereceğini ifade etti.

Ziraat Odası  Başkanı Atıgan, “1975 yılında şu kahvenin köşesinde Madran Taksi Yazanesi'nde değnekçilik yapan bir kardeşinizdim, bu meydanda çok araba yıkadım ama Allah bugünleri de gösterdi. Çok vefakar muhtarlarım, siyasi parti temsilcilerim bizleri yalnız bırakmadı. Onların sayesinde uzun zaman Çine’de idarecilik yaptım hepsinden Allah Razı olsun. Ziraat Odası Başkanı olduktan sonra seçim vaatlerimizdeki kepçe alımıyla ilgili sözümüzü yerine getirdik. Bazıları diyor ki başına dert, başına bela aldın. Bizler dert almak, çiftçimizin sıkıntılarını paylaşmak için Ziraat Odası Başkanlığına geldik. Çineli çiftçi çocuğu olarak kendimi Çine’ye adamış bulunmaktayım. Tüm çiftçilerimizin 24 saat emrindeyiz. Bu kepçe 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü olarak tüm çiftçilerimize hediye ediyoruz. Bu kepçe bizlerin değil, benim eli nasırlı 15 saat 50 derece sıcakta çalışan çiftçime ait. Bizler idareci olarak burada sadece çiftçimizin sıkıntılarını azaltmak için öncülük yapıyoruz. Bu kepçenin alımında, Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve Meclisimizin ve köy delegelerimizin manevi desteklerini aldık hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Ziraat Odası’nı tebrik eden Çine Kaymakamı Özkan Demir, Ziraat Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin başarılı çalışmalarının devamını diledi. Demir, “Alınmış olan iş makinasının Ziraat Odası’na ve çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Törende, konuşmaların ardından kurban kesilerek, dualar edildi. Katılan misafirlere lokma ve aşure ikram edildi.

 






 


Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 20:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472