banner488

Helvacıoğlu, Tarla Günü etkinliği

Helvacıoğlu, Tarla Günü etkinliği
banner269
Helvacıoğlu Traktör ve Petrol A.Ş. Çine’de geleneksel olarak organize ettiği “Tarla Günü” etkinliğini bu senede düzenledi.

Sarıoğlu Mahallesi’nde gerçekleşen tarla gününe, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Helvacıoğlu Traktör ve Petrol A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Muammer Direk, Helvacıoğlu Traktör ve Petrol A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, banka müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Her yıl geleneksel hale getirdikleri tarla gününün 5’incisini düzenlemekten onur duyduklarını belirten Helvacıoğlu Traktör ve Petrol A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal,  Helvacıoğlu A.Ş. olarak ilçemizde Türkiye’nin lider markası Newholland Türk Traktör bayiliği yapmaktayız. Türk Traktör, üretiminin ilk aşamasından sonuna kadar çiftçimizin beklentilerini ve taleplerini göz önünde bulundurarak üretim yapmaktadır. Bu nedenle, bu gün yurdumuzda satılan her iki traktörden biri Newholland’dır. Günümüz teknolojisiyle üretilmekte olan Newholland Türk Traktörünü düzenlemiş olduğumuz tarla günü etkinliğimizde çiftçilerimize tarlada uygulamalı olarak tanıttık. Bu tür etkinliklerde çiftçilerimize tarımda makineleşme yönünde motivasyon sağlamak istiyoruz. Artık tarımda makineleşme çiftçilerimizin olmazsa olmazıdır. Türk Traktörünü çiftçilerimizle buluşturduk, yakından tanıma fırsatı buldular. Çiftçimize, üreticimize tarımda kolaylık sağlayan makine ve ekipmanlarımızı kullanan çiftçilerimizin memnuniyeti bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Melih Ünal, tarla günü etkinliğe katılan davetlilere teşekkür etti. Etkinlikte misafirlere, pilav üstü kavurma ve aşure ikram edildi ayrıca üzerinde New Holland yazılı şapkalar hediye edildi.






























Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472