banner488

Haluk Alıcık Hanımeli Mantı Evi'ni Ziyaret Etti

Haluk Alıcık Hanımeli Mantı Evi'ni Ziyaret Etti
banner269

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ile birlikte Çine'de hizmet veren Hanımeli Börek ve Mantı Evi'ni ziyaret etti.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ile birlikte Hanımeli Börek ve Mantı Evi işletme sahibi Hicran Balcı'yı ziyaret etti. Alıcık, "Hicran hanımın leziz yöresel ürünlerini beğenerek yiyoruz. Sıcak, güzel bir aile işletmesi oluşmuş. Hanımlarımızın elinin değdiği her yerde bereket var. Hicran hanımı gayretinden, vermiş olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkür ve takdir ediyorum. Ellerine, yüreğine sağlık" dedi.

Hanımeli Börek ve Mantı Evi işletme sahibi Hicran Balcı, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'in ziyaretinden dolayı duymuş olduğu memnuniyetini ifade ederek, "Hayalimdeki iş yerini işletiyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Amacımız yöresel tatları en layıkı ile müşterilerimize sunmak. Bu anlamda her gün telaşlı ve bir o kadar titiz bir iş yaşantımız var. Kendime benim gibi bir çok kadınımıza iş imkanı sunabilmek onların ev ekonomilerine katkı sağlama gibi bir hedef belirledim. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472