banner480

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” Yardım Kampanyası Devam Ediyor

“Halep’te İnsanlık Ölmesin” Yardım Kampanyası Devam Ediyor
banner269
Çine'de Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde "Halep'te İnsanlık Ölmesin" sloganıyla başlatılan insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası kapsamında Camiler ve Kur’an Kurslarından yardımlar gelmeye devam ediyor.

Kampanya kapsamında İlçe Muzaffer Ayanoğlu Kur’an Kursu velileri aralarında Halep için toplam bin lira yardım toplayarak minik öğrencilerin eliyle İlçe Müftüsü Feyyaz İdin’e makbuz karşılığında teslim ettiler. İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Halep’te yaşanan zulme sessiz kalmayacaklarını, Halep için maddi, manevi ne gerekiyorsa yapmaya çalışacaklarını ve dualarla bir nebze olsun yaralarını sarmaya çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca Halep yardımlarının toplanmasında özveri ile çalışan tüm din görevlilerine ve yardımlarını esirgemeyen Çineli vatandaşlara teveccühlerinden dolayı teşekkür etti. Diğer Kur’an Kurslarında eğitim gören kursiyerler de aralarında 5 bin lira topladı.

Çine’de şu an Halep’teki mazlum insanlar için Camiler, Kur’an Kursları ve vatandaşlardan toplanan toplam yardım miktarı 58 bin liraya ulaştı. Yardımlar 02 Ocak 2017 Pazartesi yani bugün akşamına kadar toplanmaya devam edecek.Çine Müftüsü Feyyaz İdin, Çineli vatandaşları ve sivil toplum kuruluşlarını imkanları ölçüsünde yardım kampanyasına katılmaya davet etti.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472