banner488

Foseptik Çukurunu Temizlemeyen ASKİ’yi Protesto Etti

Foseptik Çukurunu Temizlemeyen ASKİ’yi Protesto Etti
banner496

Çine’nin Evciler Mahallesi’nde oturan Sinan Durmuş, foseptik çukuru temizlenmedi diye belediye önünde bir damacana suyu başından aşağı dökerek protesto etti.

ASKİ yetkililerini arayarak foseptik çukurunun tıkandığı haberini vermesi üzerine kimsenin gelememişine ve ilgilenilmemesini protesto eden Sinan Durmuş, Çine Belediyesi önünde bir damacana suyu başından aşağı dökerek Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile görüşmek istediğini söyledi. Olaya Çine Emniyet Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Durmuş giyinerek meydanı terk etti.

Polis ekiplerine derdini anlatan Sinan Durmuş, "ASKİ'den tuvalet çukuru arıtmak için vidanjör çağırıyoruz. Yarım dolu araç ile geliyor, çukurun yarısını temizliyor gidiyor. Hafta sonu tuvalet, banyo giderleri tıkandı. Çine Belediye yetkililerine durumu bildirdim. Bana ücret yatırmam gerektiği söylendi. Hafta sonu olduğu için ücret yatıramayacağımı, ancak ücret neyse verebileceğimi söyledim. Evimi su bastı, derdimi anlatamadım. Sonra aracın arızalı olduğunu 7 gün çalışma yapamayacağını söylediler. Ben hizmet istiyorum. Evde çoluk çocuk var. Tuvalet yapmak için sürekli komşulara gitmek zorunda kaldık. Camiye tuvalete giderken motordan düştüm kaza yaptım. Ben bir haftadır rezilim. Bu insanlık mı? Yapamıyorlarsa istifa etsinler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472