banner488

Fırat Çakıroğlu, 6.yılında Çine'de anıldı

Fırat Çakıroğlu, 6.yılında Çine'de anıldı
banner496

2015 yılında Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün altıncı yıldönümünde Çine Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen lokma hayrı ile anıldı.

Çine Ülkü Ocakları tarafından Çarşı Taksi Durağı Meydanı’nda gerçekleştirilen anma programında Çakıroğlu’nun aziz ruhuna Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayan Anma Programımız Lokma hayrı ile devam etti. Lokma Hayrımıza katılan MHP Aydın İlçe Başkanı Kazım Oluç, Geçmiş Dönem Çine Ülkü Ocakları Başkanımız Engin Asar, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ve MHP Çine İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına her yıl olduğu gibi bu yılda lokma hayrı yaptıklarını belirten Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, “Bugün ülkücü kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadetinin 6. yıldönümündeyiz. Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu vefatının yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkü Ocakları olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz ve tüm şehitlerimiz anısına lokma hayrı yapıp dua ettik. Ülküdaşımız, şehidimiz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472