banner488

EYSİM’den, Güvenlik Güçlerine yeni yıl hediyesi konteyner

EYSİM’den, Güvenlik Güçlerine yeni yıl hediyesi konteyner
banner496
EYSİM Mineral Madencilik Şirketi, Çine Bölge Trafik İstasyon Amirliği’nin yol kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçleri için yeni yıl hediyesi konteyner ofis hediye etti.

Bölge Trafik İstasyon Amirliği yol kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçleri, halkın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını temin etme, suç işlenmesini önleme hususlarında çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden, başarılı bir şekilde görevlerini yerine getiren güvenlik güçlerine Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir tarafından konteyner ofis hediye edildi.

Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Polislerimiz, can ve mal güvenliğimizi, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlamak için yaz ve kış, yağmur, çamur demeden, canlarını hiçe sayarak kutsal bir görevi yerine getirmekteler. Bu soğuk havalarda, biz sıcak yataklarımızda, onların özverili çalışmaları sayesinde rahatça uyurken, değerli polis kardeşlerimizin vazifelerini bir nebze de olsa rahat ifa edebilmeleri için bu konteyner ofisi hediye ettik. Gönüllerimiz de, dualarımız da onlar ile” diye konuştu.

 










Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472