banner488

Eysim Mineral Madencilik Personeli Kan Bağışında Bulundu

Eysim Mineral Madencilik Personeli Kan Bağışında Bulundu
banner496
Çine’de yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle topluma destek olan ve ilçenin ekonomik gelişmesine katkı sağlayan Eysim Mineral Madencilik Şirketi Kızılay’a Kan bağışında bulundu.

Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediklerini ve çalışanlarıyla düzenli olarak kan vereceğini kaydetti.

Eysim Mineral Madencilik Şirketi’ne gelen Türk Kızılay'ı gezici mobil kan aracına, şirket çalışanları kan bağışında bulundu. Çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleşen Kan Bağışı kampanyasında bay ve bayan olarak 30 ünite kan verildi.

Şirketlerinde rutin olarak kan bağışına bulunmaya devam edeceklerini belirten Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Ülkemizde kan bulamadığı için ölen insanlarımız var. Biz de Eysim Mineral Madencilik olarak çalışanlarımızla kan bağışına destek olmak istedik. Ayrıca kan vermek sağlımız içine faydalı. Şirket personelimizin tamamı kampanyamıza katıldı. Kan değerleri uygun görülen 30 personelimiz kan bağışı yaptı. Bununla 90 kişiye can vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm personelime katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.



























Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472