banner488

Eysim Mineral Madencilik, çalışanlarını toplu olarak Check-up yaptırdı

Eysim Mineral Madencilik, çalışanlarını toplu olarak Check-up yaptırdı
banner496

Eysim Mineral Madencilik, çalışanlarını toplu olarak özel bir hastanede Check-up yaptırdı. Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Firma olarak iş güvenliğine ve insana önem verdiklerini, çalışanların sağlığı ön planda olduğunu söyledi.

Çevreye ve doğaya saygılı olarak çalışanlarına önem veren, Eysim Mineral Madencilik Makina İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi temel kurumsal değerlerini korumakla birlikte ekolojik çevreyi koruyan, çalışanlarının güvenliğini ve sağlığını ön planda tutmaya devam ediyor.

Çalışanların özel sağlık sigortası var

İş sağlığı ve iş güvenliği konusunun öncelikli konuları olduğunu belirten Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “ Eysim Mineral Madencilik olarak çalışanlarımızın sağlığı ve iş güvenliği öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu bizim en önemli değerimiz, kazancımız. Biz öncelikle insan diyoruz. İnsanın sağlığını korumak, iş güvenliğini sağlamak için tüm çabamızı sarf ediyoruz, çalışanlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) haricinde Özel Sağlık Sigortası yaptırdık. Firmamızda 6 ayını dolduran çalışanlarımız Özel Sağlık Sigorta kapsamına giriyor. Bu sigorta kapsamında yatarak tedavileri özel hastanelerde yapılabilmektedir, yılda üç kez olmak üzere özel muayene ve yılda bir kere olmak üzere Check-up hakları var. Şirketimizi kurduğumuz günden bu güne bütün çalışanlarımız özel sigorta kapsamındadır, Çalışanlarımızın güvenlik ve sağlığını gözetmek görevimizdir.” dedi.












Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 08:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472