banner488

EYSİM Madencilik'i, MSKÜ’ü Öğrencileri Ziyaret Etti

EYSİM Madencilik'i, MSKÜ’ü Öğrencileri Ziyaret Etti
banner496

Çine’de faaliyet gösteren Eysim Madencilik işletmesini, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi maden mühendisliği öğrencileri ziyaret ettiler.

Çine’de faaliyet gösteren Eysim Madencilik işletmesi, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi maden mühendisliği Cevher hazırlama Bölüm Başkanı Profesör Doktor Taki Güler’i, araştırma görevlisi Ercan Polat’ı ve öğrencileri ağırladı. Öğrenciler, Eysim Mineral Madencilik işletmesini mühendisler eşliğinde kuvars madeninin tesiste işleme safhalarını, üretim aşamalarını ve son kurulumu olan tüm teknolojik yatırımları yerinde görerek incelediler. Madenciliğin geleceği, bölgesel madencilik ve ileriye dönük madencilikte neler yapılabilir konuları ele alınıp plan ve projeler hakkında bilgiler verildi.

İlçede faaliyet gösteren ve her geçen gün çevreye yaptığı yatırım ve katkılarla vatandaşların güvenini kazanan EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Kapımız her kese açık her kesimden vatandaşımız ziyaretimize gelebilir. Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi maden mühendisliği Cevher hazırlama Bölüm Başkanı Profesör Doktor Taki Güler ve araştırma görevlisi Ercan Polat ve öğrencileri mühendislerimizden maden, iş güvenliği, çevre duyarlılığı konusunda bilgi almak için bizleri ziyaret ettiler. Akademik olarak Birlikte çalışarak daha verimli olacağı konusunda önemli adımlar attık. Ziyaretlerinden dolayı Bölüm Başkanı Taki Bey’e ve araştırma görevlisi Ercan Bey’e teşekkür ederim. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472