banner488

EYSİM Madencilik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

banner269

EYSİM Madencilik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Belediyesi Sosyal Tesisler ’de düzenlenen ücretsiz konserle kutladı. Saat 14.00'de başlayan etkinlikte sanatçı Vildan sahne aldı.

Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir tarafından Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama etkinliği düzenlendi. Gelen misafirlere karanfil takdim edilerek günleri kutlandı. Günün anlam ve önemini EYSİM personeli Neslihan Ögmen yaptı. Ögmen’in konuşmasının ardından programa katılan davetliler, sanatçı Vildan’ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

Düzenlenen etkinliğe, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın Kolları ve şirkette çalışan kadınlar katıldı.

Ögmen konuşmasında; “Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları hareketinde bir odak noktasıdır. Bugün bizlerle beraber olan konuklarımız, sosyal projelere önem veren Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, hayatın her alanında var olma mücadelesiyle emek verip çalışan kadınları, 8 Mart’ta da unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde her sene kutlama etkinlikleri ile dikkat çeken Muhammet Demir Bey, bu sene ilçedeki tüm kadınlara unutamayacakları mutlu bir gün geçirmeleri için konser düzenledi. Tüm kadınların, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan Eysim Madencilik Yönetim kurulu Başkanımız Muhammet Demir’e kendim ve sizler adınıza teşekkür ediyorum. Misafirlerimize iyi eğeleneler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2022, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472