banner488

EYSİM Maden Çalışanları Doyası Eğlendi

EYSİM Maden Çalışanları Doyası Eğlendi
banner269

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda şirket çalışanları, işçi ve ailelerine bayram hediyesi olarak tatil programı organize etti.

EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, patron, işçi dayanışmasının en güzel örneklerinden birini daha sergiledi. EYSİM Mineral Madencilik şirketinde tüm çalışanlarına önem ve değeri veren EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve AYTO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi iş adamı Muhammet Demir, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda şirket çalışanları, işçi ve ailelerine bayram hediyesi olarak tatil programı organize ederek çalışanlarının bol bol eğlenmesini sağladı. Çalışanları için yapılan organize Muğla ilinde Sarıgerme’de 100 kişilik konaklama ve eğlence ile gerçekleşti.

Demir " 1 Mayıs emeğin bayramı, haksızlıklara karşı birlik olma günüdür. İşçinin sıkıntısız şekilde, huzurla çalışması, haklarının alın teri kurumadan verilmesi çok önemlidir. Biz hakların elde edilmesi ve korunması çerçevesinde sadece 1 Mayıs’ta değil her zaman işçi kardeşlerimizin yanında olduk. Bu düşüncelerle birlik, mücadele ve dayanışma günü olan bu günün kavgadan çatışmadan uzak, barış ve kardeşlik duyguları içerisinde böyle bir program organize ettik, tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472