banner488

Esnaf Kefalet Bölge Birliği Toplantısı Çine’de Yapıldı

Esnaf Kefalet Bölge Birliği Toplantısı Çine’de Yapıldı
banner496

Aydın-Muğla illeri Esnaf Kefalet kooperatifleri Bölge Birliğinin aylık toplantısı Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin ev sahipliğinde Çine’de yapıldı

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda Başkan ve birlik yönetim kurulu üyesi Celal Özden’in ev sahipliği yaptığı toplandı da, Esnaf Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç başkanlığında gerçekleşti.Esnaf Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla Bölge Birliği yönetim kurulu toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, “ Aydın ve Muğla Birliğimizin toplantısını sevgili kardeşimiz Celal Özden’in başkanlığı yaptığı Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde yapıyoruz. Toplantımız Aydın ve Muğla esnaflarımıza hayırlar getiresini diliyorum. Değerli başkanım Celal Özden’in gönlünü almak ve nasıl olduğunu sormaya geldik. Gördük ki Celal Başkanımız ışıl ışıl, pırıl pırıl, sevdası Çine, aklında Çine esnafı, yine ben Çine’ye sevdalıyım, yine Çine esnafının yanındayım dercesine bizleri güçlü ve onurlu bir şekilde karşıladı. Kendilerine teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışı olduğunu söyledi. ‘Ben zaten hizmet yapıyordum, esnafın yanındaydım, esnafın başı ağrısa benim dişim ağrırdı ama benim gönlümde Çine’yi büyütmek, birleştirmek hayali olduğunu’ söyledi. Az bir oyla kaybettiğini de ekledi. Seçilen başkana da hayırlar ve uğurlar diledi. Bunun için değerli Celal Başkanıma ahilik geleneğinden gelişi, güzelliği ve bu sözleri söylemesi beni mutlu etti. Esnaf teşkilatı başkanının söylemesi gereken bunlardır. Bütünleştirici, birleştirici yani yakmak, yıkmak yok. Büyük Türkiye’de hep beraber bir olmak, üretmek ve çoğalmak düşüncesinde olan Celal Başkanım bu duruşu ile bizi mutlu kıldı. Celal Başkanım ile Çine esnafının parasız kalmayacağını ve bölge sınırları içerisinde Çine Kooperatifinin iri ve diri olduğunu görüyoruz. Kendileri kırı kırk yaran, koşturan, paranın sorumluluğunu bilen bir başkan. Çine’ye lazım olan bir başkan. Ben Celal Başkanıma görevi başında mutluluk diliyorum hem de aile yuvasında huzur ve saadet diliyorum” diye konuştu.

Aydın-Muğla Bölge Birliği toplantısı bana destek amacı ile Çine’de yapılmasından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum diyen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Celal Özden, ”Beni onurlandırdılar, şereflendirdiler. Çine’ye daha büyük hizmet yapmak için Belediye Başkanlığına aday olmuştum. Ama çok az bir oy farkı ile kaybettik. Çine esnafına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da daha çok hizmet etmek için esnafımızın emrindeyim. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma ve başkanıma bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472