banner488

Erkan Tekkaya'ya veda yemeği

Erkan Tekkaya emekliye ayrılması sebebiyle Mehmet Zengin'in Yeri'nde veda yemeği düzenlendi.

Erkan Tekkaya'ya veda yemeği
banner496

Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde şoför olarak çalışan Erkan Tekkaya emekliye ayrılması sebebiyle Mehmet Zengin'in Yeri'nde veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan, Tarım İlçe Müdürlük personeli ve Tarım İlçe Müdürlüğü’nden emekli olmuş birçok misafir katıldı.

Yemek sonrası açıklama yapan Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan, “Çok değerli evladım, kardeşim, benim en zor günümde hiç yanımdan ayrılmayan evladımın veda yemeği için toplandık. Erkan kardeşimin bizimle beraberliği 21 yıl oldu. Şevki Tekkaya babası emekli olduktan sonra büyükler uygun gördü yerine oğlu bizim kadromuza Erkan Tekkaya katıldı. Görevi esnasında mesai saatlerine bağlı kalmadan hizmetine ihtiyaç duydukları her an göreve hazır olmuştur, verilen her görevi zamanında ve titizlikle yerine getirmiştir. Allah bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve çocuklarının başında uzun ömürler diliyorum” dedi.

Bütün kurum ve kuruluşlarda bulunan görevliler gelip geçicidir diyen Atıgan, “Bulunduğumuz kurumlar çok önemlidir. Biz üretiyoruz, Türkiye besleniyor. Bulunduğumuz kurumda ziraat mühendisleri, veteriner hekimleri, teknisyenleri ve gıdı mühendisleri ile Türk toplumuna hizmet veriyoruz. Türkiye’nin en güzel en şirin Celtabet ilinde ve ilçesinde görev yapmaktayız, bunun kıymetini hepimizin bilmesi gerekir. Genç arkadaşlarıma sesleniyorum eski arkadaşlarımız çok zor şartlarda görev yaptı. Bugün kullandığımız araçlar sıfır kilometrede, onun için her şeyin kıymetini bilin. Sevgi, saygının, birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bilmenizi rica ediyorum. Türkiye bir geçiş döneminden geçmektedir.  Hepimizin siyasi görüşleri farklı olabilir. Devlet memurunun siyaseti olmaz. Devlet memuru hizmet için vardır, birlik beraberlik için vardır. Biz ne kadar kaliteli bir nesil üretirsek eğer, Türk toplumu o derece sağlıklı beslenecektir. Kişiler önce sağlığının kıymetini bilmeli ki sağlıklı hizmetler suna bilsin topluma. Basit ve küçük hesaplar içinde bulunulması doğru değildir. Hissi davranmayın, çiftçiyi sevin sevin sevin. Çiftçiden uzaklaşan veteriner hekim olmaz, çiftçiden uzaklaşan ziraat mühendisi olmaz, huzur bulamazsınız. Çiftçileri ziyaret etmek, iyi gününde, kötü gününde her daim yanında olmak bizim için çok önemlidir. Üretmek zor iştir, tüketmek çok basittir. Bu yüzden her zaman çiftçinin yanında olmak bizleri hem güçlendirir hem de çiftçimizin verimini artırır” şeklinde konuştu.

21 yıllık vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Erkan Tekkaya’ya, Özkan Atıgan plaket ve hediyesini verirken her ikisi de duygu anlar yaşadı. Atıgan, “Biz bir aileyiz, hepinize aynı sevgim var içimde. Hiçbir arkadaşı kırmak istemiyorum. Evladım emekli oldu ama yine bizler hep beraber olacağız” dedi.

Emekli olduğuna sevinen fakat iş arkadaşlarından ayrılacağına üzülen Erkan Tekkaya, “ Sayın Müdürüm benim öz abim, burada bulunan herkese çok çok teşekkür ediyorum, herkesten Allah razı olsun” dedi.




Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 14:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cansel ÇAĞLAR
Cansel ÇAĞLAR - 9 yıl Önce

canım kardeşim, hayırlı uğurlu olsun emekliliğin eşinle çocuklarınla sevdiklerinle ömür boyu mutluluklar dilerim., çalışkan, yardımsever, gözüpek arkadaşım allah herşeyi hayırlısıyla gönlüne göre versin.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472