banner488

Eğitim-İş Çine Temsilcisi Erkan Şahin Yeniden Başkan Seçildi

Eğitim-İş Çine Temsilcisi Erkan Şahin Yeniden Başkan Seçildi
banner496

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası Çine Temsilciliği olağan toplantısını gerçekleştirerek yeni yönetimini seçti.

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Çine Temsilciliği tarafından, Çine Belediye’si Su Cafe’de gerçekleştirilen toplantıda, 3 yıl süreyle görev yapacak yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Divan Başkanlığına Çine Lisesi İngilizce Öğretmeni Ali Eren, katip üyeler Aslı Yaşar ve Sinem Töre seçildi.7 kişiden oluşan yeni yönetim toplanarak temsilciyi belirledi. Mevcut ilçe Temsilcilik Başkanı Erkan Şahin yeniden başkanlığa seçildi.

74 Üyesi bulunan Eğitim-İş Çine Temsilciliği, 40 üyenin gizli oy kullandığı toplantı sonucunda Erkan Şahin başkanlığında, Hicabi Solak, Ali Kafes, Kamil Aslan, Akın Tutal, Hayati Yaşar, Semra Odabaşı seçildi. Aydın İl Seçimlerinde oy kullanacak 13 kişilik delege belirlendi.

Eğitim-İş Çine Temsilciliği Yönetim Kurulu olarak yapılan açıklamada; “Atatürk ve Cumhuriyetin temel değerlerini savunmak emekten yana tavır göstermek, laik, çağdaş, bilimsel, demokratik eğitim için yapılan tüm eylem ve etkinliklerde sendikamızın öncü olması, üyelerimizle birlikte mücadelemizin her alanda sürdürülmesi vazgeçilmez hedefimiz olmuştur. Bizimle birlikte bu yolda yürüyen tüm eğitim emekçilerine ve şimdiye kadar yönetimde yer alan çalışmalarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür eder, yönetime yeni giren arkadaşlarımıza başarılar dileriz.”

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 20:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472