banner488

Dilek Pastanesi 3.Şubesini Açtı

Dilek Pastanesi 3.Şubesini Açtı
banner269

Çine’de 1993 yılında kurulan, Çine ve Karpuzlu’da şubeleri bulunan Dilek Pastanesi, Çine’de 2. şubesini açtı. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği açılışta davetlilere kendi ürettikleri dondurma ikram edildi.

Açtığı şubeleriyle büyüyüp güçlenen güler yüzlü hizmeti ile dikkatleri üzerine çeken Hakan ve Harun Tosun kardeşlere ait Dilek Pastanesi 3 şubesi, İlçe Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde dualarla hizmete girdi. Açılışa, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Çine Müftüsü Mehmet Atay, sivil toplum kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, banka müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesimi ile gerçekleşen açılış sonrası vatandaşlara kuru pasta, dondurma ve meyve suyu ikram edildi.

Dilek Pastanesi sahiplerinden Hakan Tosun, "Şuan 3. Şubemizi açtık. Bu yolculuğa çıkarken her zaman en taze en kaliteli ürünleri müşterilerimize sunma gayreti içerisinde olduk. Dolayısıyla en doğal en taze ürünleri hazırlayarak müşterilerimize sunmaktayız. Müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor. Burada olmanın gururunu yaşıyoruz. Açılışımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472